Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

γνωρίστε την εταιρεία και τις υπηρεσίες μας

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

Η εταιρεία Αλκιβιάδης Γ. Ευθυμίου, με έδρα της την Αθήνα, από το 1997 δραστηριοποιείται στην παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών σχεδιασμού και κατασκευής αντικειμένων για ένα μεγάλο φάσμα εφαρμογών.

Σήμερα, με πάνω από 20ετή εμπειρία, κατέχουμε σημαντική θέση στον τομέα των υπηρεσιών αυτών στον ελληνικό χώρο και συνεχίζουμε να εξελίσουμε τις υπηρεσίες μας εργαζόμενοι με εχεμύθεια, υπευθυνότητα και επαγγελματισμό.

Οι έμπειροι τεχνίτες μας αναλαμβάνουν την υλοποίηση σύνθετων εργασιών στους τομείς του ψηφιακού σχεδιασμού με χρήση λογισμικού τρισδιάστατης απεικόνισης, την παραγωγή πρωτότυπων μοντέλων με χρήση 3D printing αλλά και χειροποίητες διαδικασίες και  την κατασκευή καλουπιών σιλικόνης για όλο το εύρος των χρήσεων, μεταξύ άλλων σε κοσμήματα, εκκλησιαστικά είδη, γλυπτά, ειδικά καλούπια σαπουνοποιίας, ζαχαροπλαστικής, ψαρέματος κ.α.

Παράλληλα υλοποιούμε εφαρμογές με γλυπτική στο χέρι σε μεγάλη ποικιλία υλικών όπως κερί, ξύλο, κόκκαλο κ.α, καθώς και ειδικές κατασκευές για ποικίλες χρήσεις.

Αναλαμβάνουμε επίσης χαράξεις – κοπές μετάλλων και plexiglass παραγωγικά αλλά και μεμονωμένων τεμαχίων για κάλυψη των αναγκών σας.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας για πληροφορίες σχετικά με την παραγωγή και την κατασκευή των εργασιών σας, στα τηλέφωνα του γραφείου μας, ή αποστέλλοντάς μας ένα e-mail. Αναλαμβάνουμε αποστολές σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Έχετε κάποια συγκεκριμένη εργασία ή ιδέα που επιθυμείτε να υλοποιήσετε; Παρέχουμε μεγάλο εύρος υπηρεσιών και εργασιών και σίγουρα μπορούμε να βρούμε λύση προσαρμοσμένη στις δικές σας ανάγκες. Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε και να ακούσετε τις προτάσεις μας!

Σε περίπτωση που επιθυμείτε προσφορά για την οποία χρειάζεται να προηγηθεί σχετική μελέτη ή/και δοκιμαστικά πρωτότυπα, είναι πιθανό να υπάρχει σχετική χρέωση η οποία θα αφαιρείται στη συνέχεια από την τελική κοστολόγηση του έργου.