ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

κατασκευή πρωτοτύπων σχεδίων για προσωπική χρήση ή βιομηχανική παραγωγή

Οι έμπειροι τεχνίτες μας αναλαμβάνουν την υλοποίηση σύνθετων εργασιών και ειδικών κατασκευών είτε πρόκειται για εικαστική κατασκευή είτε για έργο βιομηχανικής παραγωγής.

Σήμερα, με πάνω από 20ετή εμπειρία, κατέχουμε σημαντική θέση στον τομέα των υπηρεσιών αυτών στον ελληνικό χώρο και συνεχίζουμε να εξελίσουμε τις υπηρεσίες μας εργαζόμενοι με εχεμύθεια υπευθυνότητα και επαγγελματισμό.

ΝΕΟ ΕΡΓΟ

ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΣΕ ΜΕΤΑΛΛΟ

Η ομάδα μας δημιούργησε το εικονιζόμενο δέντρο. Πρόκειται για χειροποίητη κατασκευή σε μέταλλο, ύψους 11-20cm. Ο κορμός σκαλίστηκε σε κερί και στη συνέχεια έγινε χύτευση σε μέταλλο. Τα κλαδιά και τα φύλλα είναι επίσης χειροποίητα. Σε κάθε δέντρο υπάρχουν από 650-2700 φύλλα κολλημένα στο χέρι.

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

Μπορεί να κατασκευαστεί σε οποιαδήποτε διάσταση. Σε μεγάλη διάσταση μπορεί να κοσμήσει εισόδους μουσείων, ξενοδοχείων, ιδρυμάτων κ.α.

Είναι επίσης κατάλληλο με τις απαραίτητες προσαρμογές για τη δημιουργία ιδιαίτερων επαγγελματικών δώρων.

ΔΕΙΓΜΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ: ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟΥ ΑΠΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Τα παρακάτω στιγμιότυπα είναι δείγμα της διαδικασίας παραγωγής καλουπιού για τσιμέντο.

Ξεκινώντας με την φωτογραφία (βήμα 1), περνάμε στον σχεδιασμό με ειδικό πρόγραμμα τρισδιάστατης σχεδίασης (βήμα 2), και τελειώνουμε με την 3D εκτύπωση πρωτότυπου (βήμα 3) σε ρητίνη το οποίο τελικά χρησιμοποιήθηκε για να γίνει η παραγωγή του τελικού καλουπιού για τσιμέντο για την παραγωγή αντιγράφων.

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΕΡΓΑ

Ενδεικτικά έργα από ειδικές κατασκευές.

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΕΡΓΑ

Κατασκευή καλουπιού και μπράτσου καθίσματος αεροπορικού τύπου

ΕΛΑΣΤΟΜΕΡΗ ΑΝΤΙΓΡΑΦΑ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΜΕΛΗ

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΝΤΙΓΡΑΦΩΝ ΜΕΛΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΕΛΑΣΤΟΜΕΡΗΣ ΣΙΛΙΚΟΝΗ ΜΕ ΠΟΙΚΙΛΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ.