ΚΑΛΟΥΠΙΑ ΣΙΛΙΚΟΝΗΣ ΣΑΠΟΥΝΙΩΝ – ΚΗΡΟΠΟΪΙΑΣ

καλούπια σιλικόνης σαπουνιών για εφαρμογή στη σαπωνοποιία

Κατασκευάζουμε για εσάς το σιλικονούχο καλούπι, έτσι ώστε να μπορείτε στην συνέχεια να παράγετε τα δικά σας σχέδια για εφαρμογή στους τομείς σαπωνοποιίας και κηροποιίας.

Χρησιμοποιούμε μη τοξική σιλικόνη ειδικού τύπου που χρησιμοποιείται στη σαπωνοποιία και κηροποιία, κατήλληλη για δημιουργία σαπουνιών.

Αναλαμβάνουμε τη δημιουργία καλουπιών σιλικόνης είτε με βάση κάποιο αντικείμενο που έχετε, είτε σχεδιάζοντάς το από την αρχή με χρήση ειδικού λογισμικού τρισδιάστατης απεικόνισης και 3D printing.

Κατασκευάστε τα δικά σας κεριά ή σαπούνια σε οποιοδήποτε σχέδιο με την χρήση καλουπιού σιλικόνης για προσωπική ή επαγγελματική χρήση!

ΔΕΙΓΜΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ

3D ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ & ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΛΟΥΠΙΟΥ ΣΙΛΙΚΟΝΗΣ ΣΑΠΟΥΝΙΟΥ

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα στάδια παραγωγής καλουπιού σιλικόνης σαπωνοποιίας . Η διαδικασία μπορεί να ξεκινήσει από τον σχεδιασμό του καλουπιού με τη χρήση λογισμικού τρισδιάστατου σχεδιασμού. Στη συνέχεια προχωράμε σε 3D εκτύπωση του πρωτότυπου μοντέλου. Το μοντέλο αυτό χρησιμοποιείται στη συνέχεια για να παραχθεί το τελικό καλούπι από σιλικόνη το οποίο είναι έτοιμο για χρήση και παραγωγή αντιγράφων.

Αναλαμβάνουμε όλα τα στάδια της παραγωγής, είτε ξεκινώντας από μια ιδέα είτε από ένα έτοιμο υφιστάμενο αντικείμενο για το οποίο επιθυμείτε την κατασκευή καλουπιού.

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΕΡΓΑ

Τα παρακάτω είναι παραγόμενα έργα από καλούπια σιλικόνης σαπωνοποιίας και κηροποιίας.